Lago di Lugano um 05:45

Een adembenemend mooie foto van mijn Zwitserse vriend Sam Bührer. Sam maakt prachtige foto’s die naar mijn stellige indruk niet altijd de aandacht krijgen die ze verdienen. Neem eens een kijkje op zijn blog!

Ein atemberaubend schönes Foto meines schweizerischen Freundes Sam Bührer. Sam macht wunderschöne Bilder, die nach meinem Dafürhalten nicht immer die Aufmerksamkeit bekommen die sie verdienen. Schaut sie euch mal an!

 

3 reacties op “Lago di Lugano um 05:45

 1. Ik las dit logje vanmiddag op mijn iPad. Daarbij had ik al het idee, dat er iets anders dan anders ging …
  Nu is het me duidelijk: ik heb een (voor Sam waarschijnlijk onbegrijpelijke) reactie op zijn blog gezet. Ik zal er nog eens even naar toe gaan om wat duidelijkheid te verschaffen.
  Goed weekend verder, Ed!

  Like

  • Leuk dat je even bij Sam bent wezen kijken, Jan. Ik zie daar dat je vroeger een goede Duitse leraar hebt gehad, zodat je het voegwoord dass feilloos van het aanwijzend voornaamwoord das weet te onderscheiden. Dat kunnen zelfs de meeste Duitsers niet. Deutsch macht Spass 🙂 Ook een fijn weekend!

   Like

 2. Ik zag zijn foto enkel op het mailtje en niet op jouw blog en ben ook maar gaan kijken… staan wel mooie dingen… Heb maar wat ‘geskribbeld’ onder zijn ‘About’… 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s